keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Takaisin sorvin ääreen :)

Heips!

Yli viikko on kulunut edellisestä postauksesta. On pitänyt niin kiirettä, ja ulkona on ollut kerrassaan ihanat ilmat, joten onkin tullut oleskeltua enemmän siellä päivät poikien kans kuin sisällä tuusistelemassa :)

Maanantaina kapusin jälleen puntarille, ja puntari näyttä 81kg tasan! Näköjään se sieltä pikkuhiljaa putoaa, vaikkakin tosi hitaasti. Tosin kun se hitaasti putoaa, niin voiskohan olla et se varmemmin pysyis poiskin? Noh, näin ainakin toivotaan :)

Mitäs menneellä viikolla ollaankaan touhuiltu. Napattiin eväät mukaan, ja suunnattiin tuonne vähän matkan päähän laavulle makkaraa paistamaan koko perheen kera. Kun makkarat oli paistettu, ja leivät syöty, lähdettiin tuonne ylös joka taustallakin näkyy. Kiipeiltiin ja katseltiin vähän mitä näkyy. Pienimmäinen oli pulkassa, ja met ei kovin pitkälle hänen kanssaan päästy koska mäet oli aika jyrkkiä, mut perheen isommat miehet kävivät kiipeilemässä vähän pidemmälläkin.

Isompi poika vartioi tulen syttymistä.
Tuossa viikko sitten oli niin mahottoman komea ilma, et läksittiin poikain kanssa kaupungille ulkoilemaan. Napattiin rattikelkka ja vaunut mukaan, ja ajateltiin et käydään käveleskelemässä laitakaupungin lenkkeilypolkuja ja nauttimassa komeasta ilmasta,  mut toisin lopulta kävi. Tiet olikin jo aivan sulat, eikä rattikelkan kanssa liikkumisesta olisi tullut mitään. Oli kuitenkin niin komea ilma, ettei haluttu poiskaan lähteä, joten päätettiin kokeilla miten jäällä kestää kävellä vaunujen ja rattikelkan kanssa. Hyvin kesti, ja kierrettiinkin pitkä matka hiihtolatujen vieressä :). Välillä poika tepasteli ja juoksenteli ihan itsekseen siellä täällä ja äiti pääsi vetämisen kanssa helpommalla :)



Tänään hipsin reippaan tunnin lenkin aivan ihanassa keväisessä säässä, kyllä harmittaa jos säätiedoitukset pitää paikkaansa ja tuleekin jälleen inhottavat lumimyräkät. Meillä tuota luntaa piisaa kyllä jo ihan riittämiin nyttenkin, vaikka osa onkin jo sulanut poiskin näiden ihanien kelien ansiosta. Mut jokatapauksessa tänään oli keli oikeinkin ihana, ja tuolla metsien suojassa tuoksui valtaisan ihana keväinen vesisateen tuoksu...hmm...kylläpä tulikin jo ikävä kesää, sitä odotellessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti