keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Treenikaverit

Olen aina tykännyt liikkua, ja tämän hetkiset treenikaverit ei paljoa puhua pukahtele, mut ihan mukavaa ja tehokasta seuraa ovat silti :)

Crosstrainer

Ollut kyllä ihan ehdoton hankinta, ostettiin tämä vuoden alussa ja sen jälkeen sillä on tullut poljettua vähintään kaksi kertaa viikossa. Tosin olin tässä parisen viikkoa kipeänä poikien kanssa, jolloin ei polkemiseen energiaa  riittänyt. Tehokas laite ja super hiljainen, voi polkea ihan milloin vain parhaiten passaa :). Imetyksen vuoksi minulta ei onnistu lähteä salille vielä kovin helpolla, joten tää on ollut ihan ideaali ratkaisu siihen pulmaan.



Toinen treenikaveri on vaunut (ja siellä nukkuva vauva). Nyt kun kelit on alkaneet parantumaan ja pahimmat pakkaset väistymään, onkin mukava jälleen lähteä baanalle vaunujen kera. Tehokasta liikuntaa, ja mieli lepää kun tuolla metsien rauhassa käveleskelee :)


Lisäksi tykkään käydä satunnaisesti hiihtelemässä, ja pikkuhiljaa voisin taas alkaa käymään kerran viikossa uimassa ja samalla uimahallin kuntosalilla. Se taitaa olla tässä tilanteessa aika maksimi, mitä voin käydä, mut ihan kivaa vaihtelua sekin ja saahan siinä samalla omaakin aikaa :)



Näillä eväillä päättyi eilinen ilta, en ole koskaan oikein oppinut paprikaa syömään ja päätinkin nyt tässä laihdutusprojektin tiimellyksessä opetella syömään myös uudenlaisia ruokalajeja, joita olen tähän asti välttänyt. Oranssi paprika oli hyvä aloitus, sillä se on aika mietoa ja maistui leivän päällä oikein nokko :). Mukana myös vihreää teetä ja maidotonta marjasmootieta, jossa on Alpro soya jogutttia, mustikoita, mansikoita, banaania sekä kauraleseitä ja loraus vettä. Hyvää on :)

Tänään lähdetään käymään kauppaostoksilla, ja samalla pitää ostaa mittanauha. En löydä sitä mistään, joten kunhan saan uuden, laitan lähtömittoja ensi postauksessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti