maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäismaininkeja :)

Noniin, pääsiäinen alkaa olla lusittu. Syömiset nyt muutaman päivän ovat olleet vähän mitä sattuu ja herkkujakin on tullut syötyä hintsun verran liikaa. Vastapainoksi olen kyllä urheillut kovasti, crosstreenaillut kahteen otteeseen ja käynyt kaksi vaunulenkkiä sekä reenaillut lihaskuntoa. Uskomattoman huonoon kuntoon mulla on päässyt nuo vatsalihakset, niissä on kyllä kovasti treenaamista. Olenkin nyt tehnyt näin kotioloissa pienen tsempparin kera noita vatsalihaksia. Leevi on mitä mainioin tsemppari, makoilee vieressä ja matkii minua ja samalla hokee, et vielä jaksaa :D. 

Tänään tein tällaisen satsin lihaskuntotreeniä:

3x15 ylävatsalihasliikettä
3x15 alavatsalihasliikettä
3x15 vinot vatsalihakset
3x15 pakaralihakset (selin makuulla pyllyä nostaen)
3x15 selkälihakset

Lisänä 37min crosstreenailua matalalla sykkeellä, hieman kevyemmällä vastuksella kuin normaalisti. Sekä iltapäivällä käytiin vielä 4km vaunulenkki, oli niin vastustamattoman ihana ilma ettei vain malttanut olla sisällä :)

Puntarilla unohdin käydä, ihan totaalisesti. Jotenkin ei iskostunut päähän, että nyt on jo maanantai. Mennyt ajantaju ihan sekaisin näiden pyhien takia. Mut lupaan ottaa huomenna uuden painon ja viikkotuloksen, hieman kyllä jänskättää tuleeko plussaa.

1 kommentti:

  1. Kyllä tämä pääsiäinen on aika kova pala laihuttajalle. Paljon jäi yli herkkuja, jotka on tietenkin pakko syödä, sillä eihän niitä hukkaankaan voi laittaa :D.

    VastaaPoista