tiistai 24. huhtikuuta 2012

Huhtikuu lähenee loppuaan

Näin se on! Huhtikuu lähenee jo loppuaan, ja minun paino vain pysyy samassa. Tiedän, että syön liikaa mutta son niin hirmuisen vaikeaa vähentää ruoasta kun koko ajan nälättää. Mulla tää imetysaika on aina ollut samanlaista. Toki pitää ajatella positiivisesti että paino ei ainakaan nouse, mut oishan se siltikin mukava kun onnistuis vähän rajoittamaan ja paino laskis edes vähäsen.

Liikuntapuoli mulla on ollut kunnossa onneksi, viikottain tulee urheiltua noin 5-6 viikkotunnin tahdilla. Crosstrainer on ollut kovalla käytöllä ja vaunulenkkejä on tullut heitettyä pitkiä. Eilen myös kaivelin pyörän talviteloilta ja kävin heti pienen verryttelylenkin, 8,5km. Tuntui tosi kevyeltä pyöräillä, mukavaa kun yleensä aina kevään ensimmäinen pyöräily on ollut tosi nihkeetä. Otinkin tämän pyöräilykauden tavoitteeksi 800km, saas nähä miten miun käy...kovasti tässä on yritetty kuntoa kohotella, et jaksaa kesän pyöräillä :)

Olen kokeillut lisätä maitotuotteita ruokavaliooni, hitaasti. Sen seurauksena pojalla on jälleen pylly täynnä verta valuvia haavoja ja kakkaustahti on ihan mahdoton. Eli ei onnistu vielä maitotuotteiden syönti, niitä rajoitan edelleen oikein tiukasti. Sen verran surkeaa pojan kipuilu tuon pyllyn ja mahan kanssa on. Ja eipä ole vaikea uskoa, että kipeä on :/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti